Home / Cliënten

Cliënten

Twee maandelijks ontvangt u onze eigen nieuwsbrief met veel nieuwsfeiten en fiscale wijzigingen die plaatsvinden.

Op het voorblad van de nieuwsbrief plaatsen wij een foto van één van onze cliënten en onder de inleiding plaatsen wij informatie over de betreffende cliënt en zijn passie voor het ondernemerschap in zijn branche. Op deze manier proberen wij onze betrokkenheid bij onze cliënten extra aandacht te geven. Hieronder vindt u een aantal van deze impressies.


(H)eerlijk Ondernemen

Remco Sluiter (Uw Stadsboer) levert het allerbeste biologische vlees bij u thuis. Remco en zijn vrouw Christie wonen in Stadshagen aan de rand van Zwolle. Tot voor kort druk in de weer met werk, kinderen en vooral veel plannen. Weinig duurzaam en vooral slecht te combineren met écht duurzaam. Dit realiserende ontstond het idee van Uw Stadsboer. Meer contact met de natuur in combinatie met goed (duurzaam) voedsel.

Uiteraard heeft dit geresulteerd in de nodige veranderingen. Zij wonen nog steeds in Stadshagen op dezelfde plek maar nu met 28 koeien die door hen worden verzorgd in het buitengebied de Tippe aan de rand van Stadshagen. In de Tippe worden de zogenoemde dubbeldoel-koeien van het Fleckvieh-ras volledig biologisch beheerd. Geen antibiotica, geen kunstmest en geen onnatuurlijke bestrijdingsmiddelen. De Fleckvieh koe is een sterk ras en levert zowel goede melk als goed vlees en stamt af van de roodbonte Simmentalers uit het Alpengebied.

De Stadsboer beheert niet alleen het biologisch bedrijf maar heeft ook het gebied de Tippe toegankelijk gemaakt voor de wijk door middel van het Haagpad (ingang  bij Rozentunnel of Havezathetunnel) waardoor het mogelijk is rechtstreeks vanuit de wijk het mooie gebied te betreden en te ontdekken hoe mooi de natuur is, dicht bij huis.

Naast het bezoekadres aan de Vijfhoekweg Noord heeft de Stadsboer een winkel geopend aan de Jufferenwal 13-15 in Zwolle waar u alle biologische en ambachtelijk vervaardigde producten kunt proeven en kopen. Daarnaast is er ook een webwinkel geopend, waar ook biologisch vlees kan worden besteld dat bij u thuis wordt bezorgd. Kijk maar eens op www.UwStadsboer.nl.


Ondernemen in expressie….

Gerrit Knikker en zijn dochter Rozemarijn runnen samen Atelier Knikker aan de Thorbeckegracht 27 in Zwolle. De wanden van Atelier Knikker zijn gevuld met de kleurrijke en robuuste schilderijen van Gerrit. Achter in het atelier is de kleine werkplaats waar Gerrit schildert. Ooit was hij directeur van een technische onderneming, maar zijn creatieve bron vond daar geen uitweg en hij was daar niet op zijn plaats. Hoe anders is het nu. Gerrit is gelukkig met de overstap naar het kunstenaarschap. Met een onstuitbare drang tot creatie en tomeloze energie lijkt Gerrit op een vulkaan waaruit niet aflatende kleurstromen uitbarsten, stollend in een verlangen naar structuur en evenwicht. Het eindresultaat draagt steeds zijn signatuur, maar elk werk is een unieke expressie.

Steeds meer mensen vinden de weg naar Atelier Knikker en de werken van Gerrit verspreiden zich over de hele wereld. Een selectie van Gerrit’s schilderijen is opgenomen in de online collectie van de Saatchi Art Gallery. Kijk maar eens op www.saatchiart.com onder de zoekterm Knikker.

Door de toegenomen activiteiten van Atelier Knikker is Rozemarijn Knikker, één van de drie dochters van Gerrit, toegetreden tot de onderneming. De taakverdeling tussen vader en dochter is helder; Gerrit schildert en Rozemarijn doet de rest, waaronder verkoop, promotie, logistiek en administratie. Maar dat neemt niet weg dat Gerrit ook altijd in is voor een verhaal over het atelier en zijn werk. Ervaar zelf wat ondernemen in expressie is en loop eens binnen op de Thorbeckegracht 27, open van 12:00 tot 19:00 uur. www.atelierknikker.com.

 


Pacioli Boekhoudingen goed en betaalbaar!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
CONTACT

 

Top